Top #10 ❤️ Xem Nhiều Nhất Giải Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 4 Mới Nhất 10/2022 ❣️ Top Like | Maubvietnam.com

Đề Thi Giữa Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 4 Năm 2022

Olympic Tiếng Anh Trên Internet Năm Học 2022

Đề Thi Tiếng Nhật N2 Sẽ Không Làm Khó Bạn Khi Nắm Vững Những Bí Quyết Ôn Tập

Download Giáo Trình Luyện Thi Jlpt N1 – Try N1 (Pdf+Audio)

Cấu Trúc Đề Thi Jlpt Phần Đọc Hiểu N1 Và Dạng Câu Hỏi Thường Gặp

Đề Kiểm Tra Học Kì 1 Hoá 11 Trắc Nghiệm

Đề kiểm tra giữa kì 1 môn tiếng Anh lớp 4

End of first test

Grade: 4

Time: 40’

Date: …/…/…

Subject: English

Name:

Class:

Mark:

A/ PART 1: Lisening (4 pts)

I. Listen and match (1pt). There is an example.

II. Listen and circle: (1pt). There is an example.

1. A. Good morning B. Good afternoon C. Good evening

2. A. play table tennis B. play volleyball C. play piano

3. A. Bat Trang Village B. Van Phu Village C. Van Noi Village

4. A. reading a text B. listening to music C. writing a dictation

5. A. at home B. on the beach C. at the zoo

III. Listen and number: (1pt). There is an example.

IV. Listen and tick: (1pt). There is an example.

B/ PART II: Reading (3.5 pts)

I, Choose the word or phrase that best completes the sentence. There is an example. (2 pts)

1, What day is it today? It’s………

a. Monday b. the first of October c. June

2, What can you do? I can ­…………..

a. skip b. swimming c. played badminton

3, What are they doing? They………

a. are writing a dictation b. is writing a dictation c. write a dictation

4, What did you do yesterday? I………..

a.painted a picture b. am painting a picture c. paint a picture

5, What’s his hobby? He likes……

a.flies a kite b. flying a kite c. watered the flowers

II, Read and do the task:(1.5 pts)

My name is Nam. I am Vietnamese. My birthday is the thirty of October. I am in grade 4 in class 4A at Le Loi Primary School. I go to school from Monday to Friday. At school, I love English best. I can sing many English songs . My favorite sport is football. On the weekend, my friends and I usually play football on the field. We have a lot of fun together.

2, Read the passage again and anwer the question:

A, What’s his name?

His name is Nam.

B, What nationality is he?

…………………………………………………………………………………………………

C, When’s his birthday?

…………………………………………………………………………………………………

D, What class is he in?

…………………………………………………………………………………………………

C/ PART III: Writing (2.5 pts)

I, Fill in each gap the most suitable word from the table. There are two extra words and an example.(1.25 pts)

Japanese is listening was listens play from friend

nnnnnnnnn

II, Look at the pictures and complete sentences. There is an example. (1.25 pts)

Các Phương Pháp Luyện Thi Mos Word Và Excel Hiệu Quả

Thi Anh Văn A2 Đại Học Sư Phạm Từ A Đến Z Tại Viện Eduwork

Học Lái Xe Và Thi Bằng Lái Xe Tại Úc

Một Vài Lỗi Thường Gặp Khi Thi Bằng Lái Xe Tại California

Alabama Traffic School Online And Defensive Driving Online Classes

Đề Thi Tiếng Anh Lớp 4 Giữa Học Kì 2 2022

Bộ Đề Thi Toán Lớp 4 Học Kì 1 Năm Học 2022

Soccer Picks And Results For Albania Kategoria Superiore League. Season 2022/2020

Bộ Đề Thi Môn Toán Lớp 1 + Tiếng Việt Lớp 1

Đề Kiểm Tra Cuối Hk1 Toán Lớp 1 Năm 2022

Bài Kiểm Tra Cuối Kì I Môn: Tiếng Anh

1. Đề thi giữa học kì 2 lớp 4 môn Tiếng Anh - Đề số 1

Task 1. Chọn đáp án đúng.

1 . Do you like Maths? Yes, I…

A. like.

B. am.

C . do

D . is

2. I get ……. at 6.30

A. go

B. up

C. on

D. to

3. What do you do ………… English lessons?

A. in

B. on

C. at

D. during

4 . I like meat. It’s my favourite …………

A. drink

B. milk

C. food

D. juice

5. I’m ……….. I’d like some rice.

A. hungry

B. thirsty

C. angry

D. hurry

6 . What do you do …………… Maths lessons?

A. in.

B. on.

C. during

D. at

7. I like bread. It’s my favourite …………..

A. drink

B. food

C . milk

D . juice

8. Do you like English? Yes, I ………..

A. am

B. do

C. does

D. is

9. I’m ……….. I’d like some water.

A. hungry

B. angry

C . hungry

D . thirsty

10. . ………… much is it? It’s 20,000 dong.

A. who

B. what

C. how

D. when

Task 2. Complete the blanks.

1. I like meat. It’s _ _ favourite food.

2. I wants some books. _ _ _’s go to the bookshop.

3. What’s his _ _ _? He’s a worker.

4. Orange juice is _ _ favourite drink.

5. What _ _ _ _ is it? It’s 8.00 o’clock.

6. These _ _ _ maps.

7. Where _ _ _ you from?

8. What’s your _ _ _? I’m an engineer.

9. I want some food. _ _ _’s go to the food stall.

10. I _ _ _ _ elephants.

Task 3. Write the questions for these answers.

B: Because elephants can dance.

B: They’re brown.

B: They’re fifty thousand dong.

B: It’s seven o’clock.

B: I want to go to the supermarket.

2. Đáp án đề kiểm tra giữa kì 2 Tiếng Anh lớp 4 – Đề số 1

Task 1. Chọn đáp án đúng.

1 – C;

2 – B;

3 – D;

4 – C;

5 – A;

6 – C;

7 – B;

8 – B;

9 – D;

10 – C;

Task 2. Complete the blanks.

1 – my; 2 – let; 3 – job;

4 – my; 5 – time;6 – are;

7 – are; 8 – job; 9 – Let; 10 – like;

Task 3. Write the questions for these answers.

1 – Why do you like elephants?

2 – What colour are they?

3 – How much are they?

4 – What time is it?

5 – Where do you want to go?

Đề thi giữa HK 2 lớp 4 Tiếng Anh 2022-2020 .PDF" title="Đề thi giữa HK 2 lớp 4 Tiếng Anh 2022-2020 .PDF

Tham khảo các đề thi giữa kì 2 lớp 4 trước đó:

Đề Thi Địa Lý Lớp 6 Giữa Học Kì 2 (Đề Số 2) 2022

Đề Thi Học Kì 1 Lớp 6 Môn Toán 2022

Đề Thi Giữa Kỳ 1 Lớp 6 Tham Khảo

Đề Kiểm Tra Học Kì I Môn: Khoa Học Tự Nhiên – Lớp 6

Đề Thi Học Kì I: Môn : Mĩ Thuật – Lớp 6. Thời Gian: 45 Phút (Không Kể Thời Gian Phát Đề)

Bộ Đề Thi Giữa Học Kì 1 Môn Toán Lớp 1 Năm 2022

Warrington Town Team Details, Competitions And Latest Matches

Mẹo Thi Bằng Lái Xe B2 Đậu 100%

Đề Kiểm Tra 1 Tiết Môn: Vật Lí Lớp 6 (Thời Gian Kiểm Tra: 45 Phút )

Đề Thi Olympic Năm Học: 2014 – 2022 Môn: Vật Lí Lớp 6 Thời Gian Làm Bài: 120 Phút Trường Thcs Bích Hòa

Đề Kiểm Tra Học Kì I Môn: Vật Lý 6 ( Thời Gian 45 Phút )

Bộ đề thi giữa học kì 1 môn Toán lớp 1 năm 2022 – 2022 sách Cánh diều, Bộ đề thi giữa học kì 1 môn Toán lớp 1 năm 2022 – 2022 sách Cánh diều gồm 3 đề thi, có đáp

Bộ đề thi giữa học kì 1 môn Toán lớp 1 năm 2022 – 2022 sách Cánh diều gồm 3 đề thi, có đáp án, giúp thầy cô tham khảo để ra đề kiểm tra giữa kì 1 cho học sinh của mình. Đây cũng là tài liệu hữu ích cho các em luyện giải đề, để chuẩn bị thật tốt cho bài kiểm tra giữa học kì 1. 

Đề kiểm tra giữa học kì 1 môn Toán lớp 1 sách Cánh diều

Trường Tiểu học……………..

Tên học sinh:…………………

Lớp: ……………………..…..…

ĐỀ KIỂM TRA GIỮA KỲ I NĂM HỌC 2022- 2022

Môn: Toán – Lớp 1 Cánh diều

Thời gian: 40 phút

Bài 1. Nối ô trống với các số thích hợp:

3 … 5

2 … 2

1 + 3 … 2 + 3

4 + 0 … 2 + 2

6 … 4

7 … 9

2 + 1 … 1 + 1

1 + 4 … 2 + 3

Bài 4. Nối ghép tính với kết quả đúng:

Bài 5.Tính:

Bài 6. Viết phép tính thích hợp vào ô trống bên phải:

Đáp án đề kiểm tra giữa kì 1 môn Toán 1 sách Cánh diều

Bài 1.

Bài 2.

3 < 5

2 = 2

1 + 3 < 2 + 3

4 + 0 = 2 + 2

7 < 9

1 + 4 = 2 + 3

Bài 3.

Bài 4.

Bài 5.

Bài 6.

Đề Kiểm Tra Học Kì 1 Toán 11 Có Đáp Án

Đề Thi Học Kì 1 Lớp 7 Môn Toán

Bài Kiểm Tra Cuối Kì I Môn: Tiếng Anh

Đề Kiểm Tra Cuối Hk1 Toán Lớp 1 Năm 2022

Bộ Đề Thi Môn Toán Lớp 1 + Tiếng Việt Lớp 1

Bộ Đề Thi Giữa Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 6

Đề Thi Học Kì 1 Lớp 8 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án 2022

150 Câu Hỏi Và Đáp Án Đề Thi Bằng Lái Xe Máy A1 (Full)

Tài Liệu Mẹo Học 200 Câu Hỏi Đáp Án Thi Bằng Lái Xe Máy A1 2022

Phần Mềm Thi Lý Thuyết Lái Xe Ô Tô B2

Phần Mềm Ôn Thi Sát Hạch Lý Thuyết Lái Xe Ôtô 450 Câu Năm 2022

Đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 6

Đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 6 Phòng GD&ĐT Bình Giang (Thí điểm) có đáp án

A. Tania B. Tai C. Anna

A. 1D B. 1C C. 1B

A. Mr Kate B. Mrs Tin C. Mr Smith

A. desks B. classroom C. school

A. in the same class B. in different classes C. in a high school

A. is skipping B. skipping C. skips D. is skipping

A. am older B. more older C. older D. am more older

A. more expensive than B. expensiver than

C. are expensiver than D. are more expensive than

III. Match a question in column A to a suitable response in column B. (1.0 pt) C. READING (Tỉ lệ 25%) I. Read the following passage and choose the best answer marked A, B, C or D for each sentence. (1.0 pt)

The ancient town of Hoi An lies on the Thu Bon River, more than 30 kilometers to the south of Da Nang. Hoi An is famous for old temples, pagodas, tiled-roof houses and narrow streets. Tourists can visit the relics of Sa Huynh and Cham Civilization. They can also enjoy the beautiful scenery of the Thu Bon River, Cua Dai Beach, etc.

In recent years, Hoi An has become a very popular tourist destination in Viet Nam. Importantly, the committee of the World Heritages of UNESCO officially certified Hoi An as a World Heritage Site in 1999.

A. Da Nang B. Sa Huynh C. Thu Bon

A. big B. famous C. narrow

A. beautiful B. popular C. liked

A. became B. becomes C. becoming

II. Read the letter carefully then answer the questions below. (1.5 pts)

Dear Thanh,

How are you getting on? We are going to move to the new house next weekend. My uncle and my aunt live near there so I can play with my cousins. There are eight rooms in my new house. The living room is the biggest in my house. I like my bedroom very much because it looks to a lake, it is light and cool. There is a small bed and a big bookshelf in my room. I will put all my books on the shelf. I will keep my room clean and tidy.

What about you? Tell me about your house in your next e-mail.

Love,

Van

D. WRITING I. Write the second sentence so that it has a similar meaning to the first one. (1.5 pts)

1. My class has 35 students.

2. My school is bigger than her school.

3. The lamp is behind the computer.

– The computer …………………………………………………………………

II. Rearrange the jumbled words to make meaningful sentences.(1.0 pt)

1. now/ Ha Noi/ the/ largest/ city/ is/ in/ Viet Nam/.

2. people/ break/ things/ at/ Tet/ shouldn’t/ in/ my/ country.

===========The end ============ Good luck!

Đáp án đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 6

A. LISTENING (Tỉ lệ 25%) I. Listen and circle the best answer A, B, C to complete the sentences (5 items x 0,25 = 1.25 pts)

1. A

2. C

3. C

4. B

5. A

II. Listen to the dialogue and decide whether the following statements are True (T) or False (F). (5 items x 0,25 = 1.25 pts)

1. F

2. T

3. F

4. T

5. F

B. VOCABULARY + GRAMMAR + LANGUAGE FUNCTION (Tỉ lệ 25%) I. Odd one out. (5 items x 0.1 = 0.5 pt)

1. D

2. C

3. B

4. A

5. D

II. Choose the best option marked A, B, C or D to complete each sentence. (4 items x 0.25 = 1.0 pt)

1. C

2. B

3. A

4. D

III. Match a question in column A to a suitable response in column B. (4 items x 0.25 = 1.0 pt)

1. B

2. A

3. D

4. C

C. READING (Tỉ lệ 25%) I. Read the following passage and choose the best answer marked A, B, C or D for each sentence. (4 items x 0.25 = 1.0 pt)

1. A

2. C

3. B

4. A

II. Read the letter carefully then answer the questions below. (3 items x 0. 5 = 1.5 pts)

1. There are eight rooms in her new house/ eight

2. Her favorite room is her bedroom.

3. There is a small bed and a big bookshelf in her room.

D. WRITING (Tỉ lệ 25%) I. Write the second sentence so that it has a similar meaning to the first one.

(3 items x 0. 5 = 1.5 pts)

1. There are 35 students in my class.

2. Her school is smaller than my school.

3. The computer is in front of the lamp.

II. Rearrange the jumbled words to make meaningful sentences.

(2 items x 0. 5 = 1.0 pt)

1. Ha Noi is the largest city in Viet Nam now.

2. In my country, people shouldn’t break things at Tet.

===========The end ============

Đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 6 Phòng GD&ĐT Bình Giang có đáp án

A. LISTENING I. Listen and choose the best answer marked A, B, C or D for each question. (1.25 pts)

1. What time is it?

A. 5.30 B. 6.00 C. 7.00

2. What is the time?

A. 10.00 B. 10.10 C. 12.00

3. What time does she go to school?

A. 11.30 B. 12.00 C. 12.15

4. What time does she have breakfast?

A. 7.15 B. 7.00 C. 6.30

5. What time does she get up?

A. 5.00 B. 5.30 C. 6.00

II. Listen to a small talk and decide whether the following statements are True (T) or False (F).

(1.25 pts)

A. plays B. to play C. play D. is play

A. does B. is C. are D. am

A. I’m five years old? B. I am five, thank you.

C. Fine, thanks. D. B and C

A. They B. It C. This D. That.

III. Match a sentence in column A to a suitable response in column B. (1,0 pt) C. READING I. Read the following passage and choose the best answer marked A, B, C or D for each question. (1,0 pt)

Lien is a student. She is in grade 6. Every morning she gets up at half past five. Then she gets dressed, brushes her teeth and washes her face. She has breakfast at six fifteen. She goes to school at six thirty five. Her school has ten classes. Her class has thirty five students. Her classroom is on the second floor.

1. Which grade is Lien in?

A. 5 B. 6 C. 7 D. 8

2. What time does she get up?

A. 5.30 B. 3.50 C. 6.15 D. 6.35

3. How many students are there in her class?

A. 10 B. 30 C. 35 D. 45

4. Where is her classroom?

A. in the city B. on the 1st floor

C. in the country D. on the 2nd floor

II. Read the passage carefully then answer the questions below. (1.5 pts)

Hoa usually gets up at six o’ clock. Then she takes a shower. After taking a shower she has breakfast. She goes to school at about a quarter to seven. Her class starts at seven and ends at half past eleven. She comes back home at eleven forty five.

D. WRITING I. Complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first one. (1.5 pts)

1. This school is small.

2. How many students are there in your school?

3. Nam is Hoa’s brother.

II. Rearrange the jumbled words to make meaningful sentences. (1.0 pt)

1. Thu/ music/ listens to/ every morning.

2. He/ play soccer/ doesn’t/ on/ Monday.

===========The end ============ Good luck!

Đáp án đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 6

A. LISTENING: (Tỉ lệ 25%) I. Listen and choose the best answer marked A, B, C or D for each question. (5 items x 0,25 = 1.25 pts)

1. A

2. B

3. C

4. B

5. C

II. Listen to the talk and decide whether the following statements are True (T) or False (F). (5 items x 0,25 = 1.25 pts)

1. T

2. F

3. T

4. T

5. F

B. VOCABULARY + GRAMMAR + LANGUAGE FUNCTION (Tỉ lệ 25%) I. Odd one out. (5 items x 0,1 = 0,5 pt)

1. D

2. C

3. D

4. A

5. B

II. Choose the best option marked A, B, C or D to complete each sentence. (4 items x 0,25 = 1,0 pt)

1. A

2. B

3. C

4. A

III. Match a sentence in column A to a suitable response in column B. (4 items x 0,25 = 1,0 pt)

1. C

2. E

3. D

4. B

C. READING (Tỉ lệ 25%) I. Read the following passage and choose the best answer marked A, B, C or D for each question. (4 items x 0,25 = 1,0 pt)

1. B

2. A

3. C

4. D

II. Read the passage carefully then answer the questions below. (3 items x 0,5 = 1,5 pts)

1/ She/ Hoa (usually) gets up at six (o’clock).

2/ After taking a shower she has breakfast.

3/ No, she doesn’t. (No. She comes back home at eleven forty five.)

D. WRITING (Tỉ lệ 25%) I. Complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first one. (3 items x 0,5 = 1,5 pts)

1/ This school isn’t big.

2/ How many students does your school have?

3/ Hoa is Nam’s sister.

II. Rearrange the jumbled words to make meaningful sentences.

(2 items x 0,5 = 1,0 pt)

1/ Thu listens to music every morning.

2/ He doesn’t play soccer on Monday.

===========The end ============

Tổng Hợp 8 Đề Thi Viết Teil 1 B1 Tiếng Đức

Tổng Hợp Đề Thi Thpt Môn Tiếng Đức 2022, 2022, 2022, 2022

Cẩm Nang Các Học Phần Tiếng Anh Tại Trường Đại Học Gtvt

Bộ Sách Cambridge Starters A1

Cách Luyện Thi Nói A1 Tiếng Đức Hiệu Quả

🌟 Home
🌟 Top