Đề Xuất 6/2023 # International Mathematics Assessments For Schools # Top 9 Like | Maubvietnam.com

Đề Xuất 6/2023 # International Mathematics Assessments For Schools # Top 9 Like

Cập nhật nội dung chi tiết về International Mathematics Assessments For Schools mới nhất trên website Maubvietnam.com. Hy vọng thông tin trong bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu ngoài mong đợi của bạn, chúng tôi sẽ làm việc thường xuyên để cập nhật nội dung mới nhằm giúp bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất.

Giới thiệu

Kỳ thi đánh giá năng lực tư duy Toán học quốc tế – IMAS (International mathematics assessments for schools) là kỳ thi đánh giá năng lực tư duy Toán học bằng tiếng Anh dành riêng cho học sinh Tiểu học và Trung học cơ sở. Bài thi đánh giá tư duy Toán toàn diện trên 3 góc độ: Hiểu kiến thức, Áp dụng thực tế và Năng lực lập luận trên nền tảng tiếng Anh. Kỳ thi sử dụng bài thi theo chuẩn quốc tế do Ủy ban điều hành IMAS quốc tế biên soạn. Ban tổ chức và điều hành IMAS bao gồm đại diện các hiệp hội Toán học, các trường Đại học, Viện nghiên cứu và các Tổ chức giáo dục uy tín trên thế giới. Đây cũng là ban tổ chức đã thực hiện nhiều cuộc thi trong khu vực và trên thế giới như kỳ thi “Olympic Toán và Khoa học quốc tế – (International Mathematics and Science Olympiad – IMSO)”; kỳ thi “Toán học trẻ quốc tế (International Mathematics Competition – IMC)”. Kỳ thi được tổ chức thường niên tại nhiều quốc gia trên thế giới như Bun-ga-ri, Đài Loan, Indonesia, Malaysia, Nam Phi, Phi-lip-pin, Ru-ma-ni, Thái Lan, Úc, Trung Quốc, và Zim-ba- buê.

Du Học Nhật Bản Tại Trường Asahi International School

Thông tin chung về Học viện Quốc tế Asahi

Năm thành lập: 1973

Tên tiếng Việt: Học viện Quốc tế Asahi

Tên tiếng Anh: Asahi International School

Địa chỉ: Janome Kashiwa Bldg. 2F, 2-2-23 Akehara, Kashiwa-shi, Chiba 277-0843

Website: http://www.asahikokusaigakuin.com/

Kỳ tuyển sinh: Tháng 1, tháng 4, tháng 7 và tháng 10.

Đội ngũ giảng viên đào tạo tại Asahi

Điều kiện nhập học tại Học viện Quốc tế Asahi

Để được nhập học tại Học viện Quốc tế Asahi, du học sinh cần đáp ứng đủ những điều kiện cơ bản khi du học Nhật sau:

Học bạ: điểm trung bình trên 6.0

Sinh sau năm 1989

Cam kết ở ký túc xá ít nhất 6 tháng

Học phí & chương trình đạo tạo tại Học viện Quốc tế Asahi

* Chi phí du học 1 năm tại Nhật Bản: 717 400 Yên

* Chương trình học

Số lượng du học sinh nhập học hàng năm là 180 học viên, trường có các khóa học đang dạng, từ các khóa dự bị Đại học, các khóa học cho học viên muốn theo du học trường nghề Nhật Bản đến các khóa học tiếng ngắn hạn.

Tỷ lệ học viên đậu và học tiếp lên các trường Đại học, trường chuyên môn tương đối cao.

Chương trình dã ngoại kết hợp tổng kết năm học của sinh viên Asahi

Nội dung chương trình học:

Khóa học để học tiếp lên: Khóa dự bị để thi lên các trường Đại học và Cao đẳng tại Nhật

Khóa học thông thường: Khóa tiếng Nhật cho nhiều mục đích khác nhau

Khóa học ngắn hạn: Khóa học ngắn hạn cho mục đích công việc

Chính sách hỗ trợ sinh viên quốc tế tại Học viện Quốc tế Asahi

Học sinh được đi làm thêm ngoài giờ học tối đa 28h/ tuần.

Hàng năm trường tổ chức nhiều học bổng, các giải thưởng giành cho những học viên ưu tú, thái độ học tập nghiêm túc nhằm khuyến khích, giúp đỡ học viên giảm bớt nỗi lo về tài chính.

Nhà trường thường xuyên quan tâm và chăm sóc học viên chu đáo trong mọi hoàn cảnh, cả những lúc ốm đau.

Trường tổ chức khóa học ngoại khóa giúp học viên quốc tế có cơ hội giao lưu để hiểu hơn về cuộc sống du học sinh Nhật Bản và gắn bó tình cảm bạn bè nhiều hơn.

Giáo viên tại trường Học viện Quốc tế Asahi sẽ hướng dẫn thủ tục nhập học cho các học viên mong muốn tiếp tục học lên Đại học, Cao học tại Nhật.

Ký túc xá tại Học viện Quốc tế Asahi

Học viện Quốc tế Asahi có ký túc xá cho các bạn học viên có nhu cầu. Các phòng đều sạch sẽ, gọn gàng, có đủ tiện nghi như tủ lạnh, điều hòa, lò sưởi, máy giặt, lò vi sóng, nồi cơm, đồ gia dụng, bàn ghế, giường, tolet, phòng tắm.

Phí nhập ký túc xá: 34.000 Yên/ tháng.

05 Suất Học Bổng 100% Từ Adelaide International School (Úc)

Nếu đang là học sinh lớp 11, có điểm IELTS tối thiểu 6.0 và thành tích học tập tốt, bạn đang nắm trong tay cơ hội nhận được “quà tặng khủng” trị giá đến 32.000 AUD (trên 530 triệu VNĐ). Đây là học bổng toàn phần 100% mà trường Adelaide International School (Úc) dành tặng cho 05 học sinh Việt Nam xuất sắc nhất.

AIS đang trở thành điểm đến yêu thích của rất nhiều sinh viên quốc tế tại Úc

Adelaide International School (AIS) – một trải nghiệm tuyệt vời tại nước Úc

Được thành lập vào năm 2015, Adelaide International School (AIS) là trường trung học quốc tế, trực thuộc Viện Kinh doanh Công nghệ Adelaide (AIBT). Tọa lạc tại khu Trung tâm Thương mại Adelaide, AIS được trang bị đầy đủ cơ sở hạ tầng và tiện nghi hiện đại, đồng thời trở thành điểm đến của rất nhiều sinh viên quốc tế nhờ những ưu điểm như:

* Môi trường học tập an toàn, yên bình* Chi phí sinh hoạt hợp lý.* Hệ thống quản lý, giảng dạy và hỗ trợ sinh viên được vận hành một cách tối ưu nhằm trao cho học sinh tất cả các cơ hội dẫn đến thành công. * Sau khi hoàn thành chương trình cấp 3 quốc tế SACE (South Australian Certificate of Education), học sinh được chấp nhận tại tất cả các trường Cao đẳng, Đại học tại Úc, New Zealand, Anh, Mỹ, Singapore… mà không cần chứng chỉ IELTS và học một năm dự bị.

Bên cạnh đó, Adelaide – thành phố nơi trường tọa lạc – cũng là một trong những điểm đến đáng sống nhất tại Úc dành cho du học sinh quốc tế. Là thủ phủ của bang Nam Úc, Adelaide được mệnh danh là “thành phố đại học” lớn thứ ba tại Úc (sau Sydney và Melbourne). Trong bảng khảo sát hàng năm về chi phí sinh hoạt toàn cầu của Cơ quan Thông tin Kinh tế – Economist Intelligence Unit (EIU), Adelaide thường xuyên được bình chọn là một trong những đô thị có mức sống dễ chịu nhất nước Úc, so với Sydney, Melbourne, Brisbane và Perth. Cũng theo EIU, trong hai năm liên tiếp 2014 – 2015, Adelaide lọt vào “Top 05 thành phố đáng sống nhất thế giới” dựa trên những tiêu chí đánh giá về tính ổn định, chăm sóc y tế, văn hóa, môi trường, an ninh, giáo dục và cơ sở hạ tầng.

Nếu tiếng Anh không phải là tiếng mẹ đẻ của bạn, bạn cũng sẽ ít khi gặp khó khăn trong giao tiếp hay đi lại ở Adelaide bởi vì đây là thành phố của sinh viên. Vì thế, cư dân thành phố đã quen với việc tận tình chỉ dẫn và giúp đỡ các bạn.

Bằng cấp của chương trình SACE được công nhận tại Úc và nhiều nước khác trên thế giới

Chương trình cấp 3 quốc tế SACE tại AIS

Chương trình cấp 3 quốc tế SACE (South Australian Certificate of Education) được thiết kế dành cho học sinh lớp 11 (SACE giai đoạn 1) và lớp 12 (SACE giai đoạn 2). Toàn bộ Chương trình SACE (giai đoạn 1 và 2) kéo dài trong 02 năm, chia thành 4 học kỳ.

Để học tiếp lên bậc đại học, học sinh cần phải đáp ứng tất cả các yêu cầu của SACE, hoàn thành 200 tín chỉ và đạt được điểm số tiêu chuẩn theo từng giai đoạn học, sau đó đạt được Xếp hạng tuyển sinh đại học Úc (ATAR).

– Hoàn thành chương trình học lớp 10 và có điểm IELTS tối thiểu 5.0 (không cần nộp chứng chỉ IELTS), hoặc– Hoàn thành chương trình học dự bị 01 năm tại AIS.

3. Lợi thế theo học chương trình SACE

– Bằng của SACE được công nhận tại Úc và nhiều nước khác trên thế giới. – Học sinh hoàn thành khóa SACE khi đăng kí vào các trường đại học, không cần tham dự khóa dự bị, hoặc nộp chứng chỉ IELTS– Những kiến thức trong chương trình SACE trang bị cho học sinh đầy đủ hành trang đặc biệt là kĩ năng và phương pháp học tập để học tiếp lên bậc đại học.

4. Cơ hội học tiếp lên bậc đại học

Học sinh hoàn thành chương trình SACE sẽ được cấp giấy chứng nhận do Chính phủ Úc cấp, trong đó nêu rõ việc hoàn thành tất cả các môn học. Giấy chứng nhận hoàn thành chương trình SACE được tất cả các trường đại học trên thế giới chấp nhận trong quy trình tuyển sinh vào bậc đại học.

5. Học bổng

Hàng năm, AIS thường cấp một số học bổng rất giá trị cho học sinh quốc tế đạt thành tích cao trong học tập. Tại Việt Nam, trường sẽ cấp một số học bổng 50% và tối đa 05 học bổng toàn phần trị giá 100% học phí (tương đương 32.000 AUD) cho 02 năm học đối với những học sinh xuất sắc.

Tiêu chí cấp học bổng 50 – 100%– Hoàn thành chương trình học lớp 10 (hiện đang là học sinh lớp 11)– Điểm IELTS tối thiểu 6.0 (đối với học bổng 100%) hoặc 5.5 (đối với học bổng 50%)– Chứng minh được thành tích học tập tốt– Đáp ứng các yêu cầu visa của Úc– Đủ điều kiện tài chính để trang trải chi phí sinh hoạt trong thời gian học tập tại Úc.

Thời hạn đăng ký nhận học bổng: 31/01/2017. Ưu tiên học sinh đăng ký sớm!

chúng tôi – Đơn vị tư vấn du học chuyên sâu về định hướng nghề nghiệp với nhiều năm kinh nghiệm trong hoàn thiện hồ sơ thủ tục giúp các cá nhân du học thành công. Hãy nhanh chóng liên hệ với chúng tôi theo Hotline 0944.788.798 hoặc nhấn nút đăng ký tư vấn để nhận tư vấn lộ trình du học tiết kiệm – hiệu quả ngay hôm nay. Địa chỉ liên hệ:71 Nguyễn Chí Thanh, Đống Đa, Hà Nội77 Điện Biên Phủ, phường Đa Kao, quận 1, HCM

Admission|Nagoya University Global 30 International Programs

*The Japanese version of the admission requirements can be downloaded here.

Please refer to the admissions statistics for more details of acceptance rates and standardized test results.

Timeline for 2021 Admissions (in Japan Time)

Category First Round Second Round Online Admission System available November 12, 2020 at 9:00 January 15, 2021 at 9:00 Application deadline December 11, 2020 at 16:00 February 5, 2021 at 16:00 Primary screening result announcement January 29, 2021 March 31, 2021 Final decision announcement April 1, 2021 May 21, 2021 Registration fee payment deadline April 27, 2021 at 16:00 June 10, 2021 at 16:00

Note: There will be no Second Round for the Biological Science Program (School of Science), the Social Sciences Program and the Japan-in-Asia Cultural Studies Program.

Wherever you live, you can simply apply through the Nagoya University Online Admissions System. We employ a comprehensive selection approach and the admission consists of two parts: paper-screening and interview. There will be no paper examination during screening; thus your academic background will be evaluated based on your school records, as well as standardized tests while we also take into consideration non-academic activities, such as extra-curricular activities or volunteer work. Based on the application documents submitted, short-listed applicants will be invited for the next screening, an interview, which will be conducted via video conference system or Voice over Internet Protocol. The admissions results will be announced on the online admissions system and you will also receive an email of your application status change.

Wherever you live, you can simply apply through the Nagoya University Online Admissions System. We employ a comprehensive selection approach and the admission consists of two parts: paper-screening and interview. There will be no paper examination during screening; thus your academic background will be evaluated based on your school records, as well as standardized tests while we also take into consideration non-academic activities, such as extra-curricular activities or volunteer work.Based on the application documents submitted, short-listed applicants will be invited for the next screening, an interview, which will be conducted via video conference system or Voice over Internet chúng tôi admissions results will be announced on the online admissions system and you will also receive an email of your application status change.

1.Eligibility to Apply

Please confirm your eligibility

by reading the admission requirements carefully before starting your application. If you are not sure about your eligibility, please send an inquiry to the Admissions Office a month before the first day of the application round for which you are applying.

2. Apply Online by

Online Admissions System After creating your account, you will be asked to input your personal information and academic background on the online admissions system. You also need to upload soft copies of most of the supporting documents into the system in order to complete the online application. However, you still need to submit originals or certified true hard copies for some required documents if you pass the primary screening. Please see the list of supporting documents below for details. The admissions system also facilitates submission of references by your teachers if they prefer to send their reference letters electronically.

List of Supporting Documents

Your application can be complete and evaluated for the primary screening without submitting to us the original documents. However, we still require documents with * to be original or certified true hard copies if you pass the primary screening. If you submit only soft copies at the time of application, please send the original or certified true hard copies by the following deadline: You can ask your counselor to contact the Admissions Office directly, regarding document submission.      First Round Second Round Deadline of Submission of Original Documents (For applicants who passed the primary screening only) March 10, 2021 16:00 (Japan Time) April 27, 2021 16:00 (Japan Time)

by reading the admission requirements carefully before starting your application. If you are not sure about your eligibility, please send an inquiry to the Admissions Office a month before the first day of the application round for which you are applying.After creating your account, you will be asked to input your personal information and academic background on the online admissions system. You also need to upload soft copies of most of the supporting documents into the system in order to complete the online application. However, you still need to submit originals or certified true hard copies for some required documents if you pass the primary screening. Please see the list of supporting documents below for details. The admissions system also facilitates submission of references by your teachers if they prefer to send their reference letters chúng tôi application can be complete and evaluated for the primary screening. However,if you pass the primary screening. If you submit only soft copies at the time of application, please send the original or certified true hard copies by the following deadline:You can ask your counselor to contact the Admissions Office directly, regarding document submission.

Note: 2. Applicants who do not submit the originals by the designated deadline will be excluded from the secondary screening stage (interview). Postal Address: Admissions Office, International Program, Nagoya University Furo-cho, Chikusa-ku, Nagoya 464-8601 Japan *We recommend that you send your documents by registered express mail or an equivalent air courier.  (e.g., Federal Express, DHL, UPS, etc.)

High/Secondary School Graduation Diploma (required)* Upload a soft copy of the certificate of graduation (or prospective graduation) on the online admissions system. An original or certified true hard copy of the documents which bear an official seal or signature of the school must be submitted by post if you passed the primary screening. Prospective graduation documents could be any document or letter issued by your school, which indicates the expected date of your graduation.

Academic Transcript (required)* Academic transcripts must include grades from the last 2 or more years of high school. Upload a soft copy of your official high school transcript on the online admissions system. An original or certified true hard copy of the documents which bear an official seal or signature of the school must be submitted by post if you passed the primary screening.

Standardized Test Scores (if applicable)* Submit scores from a standardized examination or a national examination. Official scores should be sent to the Admissions Office, directly by the testing institution. SAT institutional code: 6535 ACT institutional code: 5480 In case the official score report does not arrive our office by the deadline, please upload a soft copy of your score report or screenshot of the scores on the online admission system.  

Please check the document below for examples of the standardized test or qualification by countries. This document does not cover all countries’ information.

Guidelines for Country Specific Required Documents

Note: For applicants who have not graduated from their high schools at the time of application, we expect them to submit the latest academic records/results, predicted scores or forecast of final results with their application.

Note: For applicants who have not graduated from their high schools at the time of application, we expect them to submit the latest academic records/results, predicted scores or forecast of final results with their application.

English Language Proficiency Test Score (if applicable)* Please submit scores/proof of the English proficiency requirement. Official scores should be sent directly from the testing institution by the deadline. TOEFL institutional code: 7256 IELTS: Nagoya University International Programs Please see the admission requirements for other English language qualifications that we recognize. In case the official score report does not arrive our office by the deadline, please upload a soft copy of your score report or screenshot on the online admission system.

Two Essays (required) Upload the two required essays on the online admissions system. Essay questions can be found on the last page of the admission requirements. Each essay should be in Word format. Essay no 1 would be about 200 to 300 words while essay no 2 would be 400 to 500 words long in English.

Two Reference Letters (required) Submit two reference letters. Letters need to be sent directly by your referees either through the online admissions system or by post. Please follow the instructions on the online admission system. If your referees prefer to submit the evaluation by post, you need to fulfill the part for applicants first and pass it to the referees. One reference must come from a teacher (Referee A) in the field (subject area) the applicant wishes to major in, and the other reference must come from a teacher or counselor (Referee B) who is able to evaluate the applicant’s character. Referees need to be employed at an accredited education institute where the applicant has been or is currently enrolled.

Copy of Passport/Government Issued ID card (required) Please upload this document to the Online Admission System.

Nagoya University Global 30 Scholarship Application and Income Statement (if applicable) When you submit your application for the G30 International Programs, you will automatically be considered as an applicant for the G30 Scholarship. Please upload both a scholarship application form and an income statement of your financial supporter on the online admissions system. The income statement should cover the annual income and be translated into English. If you have decided not to be considered for the G30 Scholarship, it is not required to submit it.

 

Admissions Related Documents

You can download all the admissions related documents here.

Nagoya University International Programs for Academic Year 2020 Admission Requirements for Undergraduate Students (October Admission)

Certificate of Prospective Graduation Form

Confidential Academic Reference Form

Nagoya University Global 30 Undergraduate Scholarship Application

Step 3. Pay Application Fee Once you complete your online application, you are required to pay a non-refundable application fee (5,000 JPY) via the online admission system using Paypal. If you have any problems paying the fee through Paypal, you can choose to pay through bank transfer, but please note that it will take longer to confirm your payment and issue the application number. After you complete your payment, an application number will be given to you and you can check your application status by logging into the Online Admissions System. Please note that you will be considered an applicant only after the application fee is paid. Upon confirmation of your payment, the Admissions Office will check your application documents and contact you regarding any missing documents through the online admission system.   Step 4. Keep Checking on Your Application Status After you complete your online application, the admission office will start to check the documents that you submit both through the system and via post, and inform you of any missing documents in order to help you complete the application by the deadline. The message function can also be used on the online admissions system, which makes it easier for us to communicate with you regarding your application documents.  In addition, the primary and final screening results will be announced on the system on the date specified on the admission requirements, so please make sure to check the results as soon as possible. Especially when we announce the primary screening result, interview details will be shown on your page including the date and the interview method and you can just reply to our invitation through the system. The interview will take about 45 minutes for Engineering and Science programs and about 30 minutes for Social Sciences and Japan -in-Asia Cultural Studies program. As it is important for us to receive your response, please keep checking your page even after you complete the online application.   As a part of your interview preparation, please take a look at the videos available in this following link to familiarize yourself with the Mathematics level that will be used during the interview of Engineering and Science program.  Pre-College Mathematics

Bạn đang đọc nội dung bài viết International Mathematics Assessments For Schools trên website Maubvietnam.com. Hy vọng một phần nào đó những thông tin mà chúng tôi đã cung cấp là rất hữu ích với bạn. Nếu nội dung bài viết hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!